RockStar zeneblogja

Ezt a blogot azért hoztam létre, mert sikerült összegyűjtenem pár albumot, és szeretném megosztani Veletek ezeket. Elég jól vannak kategorizálva a gépemen, úgyhogy ábécé sorrendben fogok haladni a feltöltéseimnél, igyekszem majd minden albumhoz egy kis kommentet is gyártani. Feltöltéshez csak a rapidshare.com oldalt használom, mivel így pontokat is gyűjthetek magamnak ingyenes accounthoz :). Remélem hasznát veszitek a blogomnak. Ha nem megy valami írd be bal oldalt a keresőbe, hogy segítség! RockStar

Honnan hesszelik az oldalam?

Címkék

Alice Cooper

2008.11.09. 13:41 | RockStar | Szólj hozzá!

Alice Cooper Trash című albuma szerintem alapmű. A lemez megírásánál Bon Jovi segített neki, ami szerintem hallható a lemezen. A másik album melyet bemutatok a Hey Stupid címet viseli.

 Trash (1989)

A trash első száma Poison, ami szerintem a 100 legjobb szám között van, és talán Alice leghíresebb száma. A klipp is nagyon tetszik, mindenféleképp érdemes meghallgatni, megnézni. A másik kedvenc számom az albumról az I'm your gun, de az összes szám embertelen. A borító is a nyolcvanas éveket idézi, a betűtípus a régi horror- filmekre emlékeztet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tracklist:

01. Poison
02. Spark In The Dark
03. House Of Fire
04. Why Trust You
05. Only My Heart Talkin'
06. Bed Of Nails
07. This Maniac's In Love With You
08. Trash
09. Hell Is Living Without You
10. I'm Your Gun

Letöltés

Hey Stupid (1991)

Két évvel a Trash után sikerült egy egész jó albumot összehozni, bevallom őszintén nemrég töltöttem le, de majdnem olyan jó mint a Trash. A Hey Stupid című szám hatalmas sláger volt, de szerintem a legjobb szám az albumon a Feed my Frankenstein. Még mindíg a nyolcvanas évekbeli rockzenei hangulatot hozza. Töltsétek!

Tracklist
01. Hey Stoopid
02. Love's A Loaded Gun
03. Snakebite
04. Burning Our Bed
05. Dangerous Tonight
06. Might As Well Be On Mars
07. Feed My Frankenstein
08. Hurricane Years
09. Little By Little
10. Die For You
11. Dirty Dreams
12. Wind-Up Toy
 

 

Letöltés: Part1 , Part2

A jelszó rockstar

 

Címkék: mp3 letöltés rock 1989 1991 trash poison alice cooper hey stupid

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstarzene.blog.hu/api/trackback/id/tr82758568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása