RockStar zeneblogja

Ezt a blogot azért hoztam létre, mert sikerült összegyűjtenem pár albumot, és szeretném megosztani Veletek ezeket. Elég jól vannak kategorizálva a gépemen, úgyhogy ábécé sorrendben fogok haladni a feltöltéseimnél, igyekszem majd minden albumhoz egy kis kommentet is gyártani. Feltöltéshez csak a rapidshare.com oldalt használom, mivel így pontokat is gyűjthetek magamnak ingyenes accounthoz :). Remélem hasznát veszitek a blogomnak. Ha nem megy valami írd be bal oldalt a keresőbe, hogy segítség! RockStar

Honnan hesszelik az oldalam?

Címkék

Animal Cannibals

2008.11.11. 20:33 | RockStar | 4 komment

Szoszi!

Mai postunkban kishazánk szégyenrapzenekara kerül bemutatásra, az annimal cannibals. Nem tudom mi volt a két gyík célja ezzel a kezdeményezéssel, geszti után úgyse tudtak nagyot villantani, és amúgy is minden számuk arról szól, hogy milyen a buli. AC után jött az éles váltás, a gengszter a Zana Zoli, aki kb olyan eredeti mint egy kamu Rolex, mégha ebből most szócsata is lesz (Dopeman - Eredeti gengszter című számából idéztem, én csipázom a vén rokkert). A kilencvenes évek fenegyerekeitől egy albumot szedtem le, a Kés, villát, de később rájöttem, hogy nem ezt kerestem, hanem azt amin van az a részeges az út hö hazafelé szám. No mind1, itt a Link.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na őket tuti nem ismeri el a Baráth Gyula. Nem tudják milyen a utca... Azért lettél platina, mert szeretik a szart.

Címkék: zene letöltés rap villa kés animal cannibals

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstarzene.blog.hu/api/trackback/id/tr54764086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

parancsmegtagado 2009.11.28. 20:35:40

Azért ha meghallgatod az olyan számokat, mint a "Lassíts!" vagy a "Semmi Gond", akkor azért nem mondhatod, hogy csak a buliról írtak szövegeket..

parancsmegtagado 2009.11.28. 21:24:54

Jelszóvédett a rapidshare-es link. Tudsz ebben segíteni?
süti beállítások módosítása