RockStar zeneblogja

Ezt a blogot azért hoztam létre, mert sikerült összegyűjtenem pár albumot, és szeretném megosztani Veletek ezeket. Elég jól vannak kategorizálva a gépemen, úgyhogy ábécé sorrendben fogok haladni a feltöltéseimnél, igyekszem majd minden albumhoz egy kis kommentet is gyártani. Feltöltéshez csak a rapidshare.com oldalt használom, mivel így pontokat is gyűjthetek magamnak ingyenes accounthoz :). Remélem hasznát veszitek a blogomnak. Ha nem megy valami írd be bal oldalt a keresőbe, hogy segítség! RockStar

Honnan hesszelik az oldalam?

Címkék

Alvin és a mókusok

2008.11.10. 16:01 | RockStar | Szólj hozzá!

Szoszi mindenki!

A mai zenekarunk az Alvin és Mókusok, kishazánk talán leghíresebb punkzenekara, fiatalok körében igen elterjedt. Feltöltött albumok:

-Jézusnak volt-e szakálla? (1995)

-Az élet szaga (2000)

-Punkpopsuperstar 1-2, (egybe)

-Valahol ott a lábad előtt (2002)

-Alvinmánia 1 és 2(2005)

 

 

Én nem vagyok régi alvinos, legtöbbet a Valahol ott a lábad előtt című albumot, és a két punkpopsuperstart hallgattam, de nyáron azért párszor szólt az alvinmánia is, csak hogy ne legyek tudatlan :). Nem az én stílusom, de azért nem rossz punk. Felteszek majd egy koncertvideót is nemsokára.

A jelszó rockstar.

Címkék: mp3 punk letöltés alvin és a mókusok jézusnak volt e szakálla az élet szaga punkpopsuperstar valahol ott a lábad előtt alvinmánia

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstarzene.blog.hu/api/trackback/id/tr1761678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása