RockStar zeneblogja

Ezt a blogot azért hoztam létre, mert sikerült összegyűjtenem pár albumot, és szeretném megosztani Veletek ezeket. Elég jól vannak kategorizálva a gépemen, úgyhogy ábécé sorrendben fogok haladni a feltöltéseimnél, igyekszem majd minden albumhoz egy kis kommentet is gyártani. Feltöltéshez csak a rapidshare.com oldalt használom, mivel így pontokat is gyűjthetek magamnak ingyenes accounthoz :). Remélem hasznát veszitek a blogomnak. Ha nem megy valami írd be bal oldalt a keresőbe, hogy segítség! RockStar

Honnan hesszelik az oldalam?

Címkék

Agnus Dei

2008.11.09. 10:58 | RockStar | 2 komment

A következő együttesünk az Agnus Dei. Sajnos ettől az együttestől csak egy E-klubos koncertfelvétel van meg elég rossz minőségben, de hátha valakinek sokat ér. Az Agnus Dei egy Mátyás Attila produkció, ami elég ígéretesen hangzik, azoknak akik ismerik az F. O. Systemet, a Sex Action, az Actiont, esetleg a saját zenekarát, a Mátyás Attila Bandet.

A koncertfelvételen hallhatjátok:

1.Így fogadj el
2.Minden
3.A fény
4.Hordom a jelet
5.Spirit

A link

 

A jelszó rockstar

Címkék: mp3 letöltés koncert mátyás attila agnus dei

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstarzene.blog.hu/api/trackback/id/tr39758326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bereczki Zoltán · http://miskolcblog.blogspot.hu/ 2009.11.24. 15:53:03

Szia!
nagyon megörültem a linknek, de sajnos már nem elérhető a file. Feltennéd megint valahova? Régóta keresek Agnus Dei koncertfelvételt, főleg olyat, amin a Spirit is rajta van.
Ezer köszönet!

RockStar 2009.11.24. 20:09:05

@Bereczki Zoltán: Szia, még ma javítom a linket.
süti beállítások módosítása