RockStar zeneblogja

Ezt a blogot azért hoztam létre, mert sikerült összegyűjtenem pár albumot, és szeretném megosztani Veletek ezeket. Elég jól vannak kategorizálva a gépemen, úgyhogy ábécé sorrendben fogok haladni a feltöltéseimnél, igyekszem majd minden albumhoz egy kis kommentet is gyártani. Feltöltéshez csak a rapidshare.com oldalt használom, mivel így pontokat is gyűjthetek magamnak ingyenes accounthoz :). Remélem hasznát veszitek a blogomnak. Ha nem megy valami írd be bal oldalt a keresőbe, hogy segítség! RockStar

Honnan hesszelik az oldalam?

Címkék

Sex Action új szám!

2009.05.17. 13:12 | RockStar | 1 komment

Végre újra dolgozik a SA az új albumon. A kedvenc zenekarom, ez a szám megér egy post. Óriássy. Kezd kihúzni a depresszióból, amit Szasza távozása miatt éreztem. Új énekes, új basszer.

Feltettem rapidra is meg datára is, hogy minél több eNber hozzáférhessen, mert ez egy kötelező darab!

Datás link

Rapid link

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstarzene.blog.hu/api/trackback/id/tr431126513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr Milton 2009.05.24. 19:01:45

Héjja de jó post írtál, tényleg óriássy:D
Az est fémPONTYa
süti beállítások módosítása