RockStar zeneblogja

Ezt a blogot azért hoztam létre, mert sikerült összegyűjtenem pár albumot, és szeretném megosztani Veletek ezeket. Elég jól vannak kategorizálva a gépemen, úgyhogy ábécé sorrendben fogok haladni a feltöltéseimnél, igyekszem majd minden albumhoz egy kis kommentet is gyártani. Feltöltéshez csak a rapidshare.com oldalt használom, mivel így pontokat is gyűjthetek magamnak ingyenes accounthoz :). Remélem hasznát veszitek a blogomnak. Ha nem megy valami írd be bal oldalt a keresőbe, hogy segítség! RockStar

Honnan hesszelik az oldalam?

Címkék

Action

2008.11.09. 11:21 | RockStar | 5 komment

Nem kellett sok idő, hogy elérkezzünk az egyik kedvenc zenekaromhoz. Az Action a Sex Action nevű zenekarból alakult, mind a két zenekar kiváló a saját kategóriájában. A Sex Action az első két albumán, a Sex Actionön, és az Olcsó élvezeten színtiszta dirty rock zenét játszik, a Mocskos élet azonban már egy kis változást hozott. Az új témákhoz már új hangzás is csatlakozott, ezért a mocskos élet után nevet változtattak, és így lett Action a zenekar neve. A felállás:

Szendrey Zsolt (Szasza) - ének
Mátyás Attila (Matyi) - gitár, vokál
Somlyay Miklós (Miksa) - basszus, vokál
Zana Zoltán (Ganxsta Döglégy Zolee) - dob, vokál

1994-ben adták ki az első lemezt Action néven, a címe Összeomlás. Kemény hardcore hangzás. Hallgassátok meg!

Összeomlás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1995-ben érkezett a kedvencem, a Terror. Valami hihetetlen kemény album:

Letöltés

1997-ben jött a SEXACT!ON CD, melyen Mátyás Attila helyét Budavári Vilmos (Twilly) vette át. A Piszkos 12 számban hallható az akkori teljes Kartel is, míg a DOOM-DOOM bonus verziójában Szasza és Zolee mellett Lory B löki a vakert. Ezen mindenféleképp meg kell hallgatni az Átverés illetve a Doom-doom című számot.  Ez az album ismét egy új hangzást mutat, azt mondanám, hogy nagyon gyenge lett, de a fent említett két szám abszolút megmenti.

SEXACT!ION letöltése

 

1999. Nagy átalakulás. Megjelenik A Hetedik címû album, mely trip-rock mûfajú indusztriális beütésekkel. A dobokat már nem Zolee, hanem Animal ABS Béci püföli, és a csapat gazdagodott egy sampler-essel, Doc. Vic. Laz.-zal.  Őszintén szólva nem hallgattam túl sokat.

A Hetedik

 

2000-ben kijött egy válogatás album Best of sex ACTION címmel, melynek elsõ szériája hibás volt. ACTION és SEX ACTION számok vegyesen. Én nem  válogattam volna össze,  de  ha érdekel, töltsd le máshonnan, nekem csak másik gépen van fent.

 

2002. Vissza a gyökerekhez. A fehér és a Zöld címû CD-vel rukkolt elõ a csapat. Egy dallamosra sikeredett alkotás. A csapatban a következõ tagok voltak:
Szendrey Zsolt - ének
Somlyay Miklós - basszus
Budavári Vilmos - gitár
H. Keresztes Viktor - dob
További mûvészek

Mindenképp érdemes leszedni, ismét egy fergeteges album!

Letöltés


Ez az utolsó ACTION album. A csapat visszaalakult SEX ACTION-né az eredeti alapító tagokkal, de róluk majd később.


 A jelszó rockstar.

Címkék: mp3 letöltés hardcore terror összeomlás action sex action ganxsta szasza fehér és a zöld a hetedik dirty rock

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstarzene.blog.hu/api/trackback/id/tr63758361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása